492017_195531_0.jpgMARTTILAN SEURAKUNNAN DIAKONIATYÖ

Diakonin vastaanotto on tiistaisin klo 9-11, myös ajanvarauksella.

Terveys Tiistai- kerho on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat yhdessäoloa, tietoa terveysasioista ja hengellistä antia. Kahvitarjoilu. Seuraa ohjelmaa Auranmaan viikkolehden kirkollisista tiedotuksista tai srk:n www-sivuilta.

Kehitysvammaisten Keva-kerho kokoontuu srk-talolla aina torstaisin klo 13.30-15.00
seuraavasti:
  9.11. ja 14.12.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta vapaaehtoistyöstä? Apuasi tarvitaan monenlaisissa askareissa, mm. kahvituksissa, leipomisissa, järjestely- ja siivoustehtävissä, yhteisvastuukeräyksessä, jumalanpalvelusavustustehtävissä, ystävätoiminnassa...
Kysy asiasta lisää Kaarinalta.

Seurakunnan pappi, diakoni tai kanttori muistaa onnittelukäynnillä 80, 85 ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia ja yli 90 -vuotiaita onnittelemme vuosittain. Seurakuntaan voi myös ilmoittaa etukäteen toivomuksen onnittelukäynnistä.

Jos Sinulla on huolia ja haluat purkaa niitä luottamuksellisesti, ota yhteyttä!
Teen mielelläni myös kotikäyntejä!

EU-ruokaa tarjolla vähävaraisille!

Marttilan seurakunta on myös facebookissa : https://www.facebook.com/#!/marttilanseurakunta

Siunausta Sinulle ja läheisillesi!

Diakoni Kaarina Saarenpää
puh: 044-7443212