492017_195531_0.jpgMARTTILAN SEURAKUNNAN DIAKONIATYÖ

TO 17.5. Marttilan ja Auran seurakuntien yhteinen kevätretki Laitilaan ja Pyhämaalle. Lähtö klo 7.10 srk-talon pihalta, kahvit Laitilassa, Laitilan kirkot opastuksineen, lounas Pyhämaan pirtissä, Pyhämaan kirkot, Uuudenkaupungin Bonk-museo, paluu n. klo 17. Matkan hinta 40 e. (sis. matkat, aamukahvit, buffetpöydän, opastukset, pääsylipun Bonk-museoon)
Ilmoittautumiset Kaarinalle 9.5. mennessä, p. 044-7443212.

Diakonin vastaanotto on keskiviikkoisin klo 13-15, myös ajanvarauksella muina aikoina p. 044 744 3212

Terveys Tiistai- kerho on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat yhdessäoloa, tietoa terveysasioista ja hengellistä antia. Kahvitarjoilu. Kokoonnumme seuraavasti:

Ti 24.4. klo 13.30 kevätkauden viimeinen Terveys Tiistai. Aluksi jumpataan ja kahvin jälkeen
tutustutaan Tukholman Pyhän Klaaran ihmeelliseen kirkkoon.

Priskan lukupiiri kevalaisille seurakunnan kerhotiloissa 3.5. klo 15.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta vapaaehtoistyöstä? Apuasi tarvitaan monenlaisissa askareissa, mm. kahvituksissa, leipomisissa, järjestely- ja siivoustehtävissä, yhteisvastuukeräyksessä, jumalanpalvelusavustustehtävissä, ystävätoiminnassa...
Kysy asiasta lisää Kaarinalta.

EU-ruokaa saatavilla taas ke 2.5. alkaen!

Seurakunnan pappi, diakoni tai kanttori muistaa onnittelukäynnillä 80, 85 ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia ja yli 90 -vuotiaita onnittelemme vuosittain. Seurakuntaan voi myös ilmoittaa etukäteen toivomuksen onnittelukäynnistä.
Syksyllä 2018 järjestetään 70/75/80-vuotiaille yhteiset syntymäpäiväjuhlat srk-talolla.

Jos kaipaat luottamuksellista keskusteluapua , tai joku läheisistäsi tarvitsee, ota yhteyttä!
Teen mielelläni myös kotikäyntejä!

Seuraa tapahtumia Auranmaan viikkolehden kirkollisista tiedotuksista tai srk:n www-sivuilta.

Marttilan seurakunta on myös facebookissa

Siunausta Sinulle ja läheisillesi!

Diakoni Kaarina Saarenpää
puh: 044-7443212