492017_195531_0.jpgMARTTILAN SEURAKUNNAN DIAKONIATYÖ

Diakonin vastaanotto on keskiviikkoisin klo 13-15, myös ajanvarauksella muina aikoina p. 044 744 3212. EU-ruokaa taas jaossa!

Terveys Tiistai- kerho on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat yhdessäoloa, tietoa terveysasioista ja hengellistä antia. Kahvitarjoilu. Jatkamme taas syyskaudella 28.8. klo 13.30.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta vapaaehtoistyöstä? Apuasi tarvitaan monenlaisissa askareissa, mm. kahvituksissa, leipomisissa, järjestely- ja siivoustehtävissä, yhteisvastuukeräyksessä, jumalanpalvelusavustustehtävissä, ystävätoiminnassa...
Kysy asiasta lisää Kaarinalta.
Seurakunnan pappi, diakoni tai kanttori muistaa onnittelukäynnillä 80, 85 ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia ja yli 90 -vuotiaita onnittelemme vuosittain. Seurakuntaan voi myös ilmoittaa etukäteen toivomuksen onnittelukäynnistä.
Syksyllä 2018 järjestetään 70/75/80-vuotiaille yhteiset syntymäpäiväjuhlat srk-talolla.

Jos kaipaat luottamuksellista keskusteluapua , tai joku läheisistäsi tarvitsee, ota yhteyttä!
Teen mielelläni myös kotikäyntejä!

Seuraa tapahtumia Auranmaan viikkolehden kirkollisista tiedotuksista tai srk:n www-sivuilta.

Marttilan seurakunta on myös facebookissa

Siunausta Sinulle ja läheisillesi!

Diakoni Kaarina Saarenpää
puh: 044-7443212