• 182016_101557_1.png

MARTTILAN SEURAKUNNAN PÄIVÄKERHO

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN TI 8.8. KLO 17-18.30 SRK-TALOLLA TAI SOITTAMALLA kATILLE P.044 744 3212
Kerhoon tutustuminen 10.8. kello 18. Ja kerhot alkavat viikolla 33.
Tervetuloa!

Päiväkerholaisella tulee olla mukana reppu jossa nimikoidut sisätossut, reissuvihko, pienet eväät sekä mahdollisia varavaatteita tilanteiden varalta. 4- ja 5- vuotiaiden kanssa ulkoilemme säiden salliessa joka kerta, joten muistakaa sopiva ulkovarustus.

Päiväkerhotyö on seurakunnan järjestämää arkitoimintaa
 3-5 -vuotiaille lapsille ja on kasteopetuksen jatkoa.
Päiväkerhotyö on viriketoimintaa, jonka sisältö muodostuu kirkon päiväkerhotoiminnalle asettamista tavoitteista ja kirkon vuosiaiheesta, joka seuraa kirkkovuotta.
Toiminnan perustana on lapsilähtöisyys, ja keskeisimpänä tavoitteena lapsen sosiaalisten taitojen kartuttaminen samanikäisten ryhmässä.
Kerhossa laulamme, leikimme, saduttelemme, askartelemme ja jumppaamme, sekä hiljennymme pieneen hartaushetkeen.