Gospelryhmä.jpg

AJANKOHTAISKUULUMISIA SEURAKUNNASTA:

Syystuuli jo puhaltelee lehtiä kirkonmäellä. Siispä perjantaina 27.10. järjestetään taas perinteiset hautausmaan haravointitalkoot klo 9 alkaen, keittolounaan kera. Voit ottaa oman haravan mukaan!

Aija-kanttorin lauluryhmät ovat alkaneet ja Laulutupalaisilla on ensimmäinen esiintyminen 22.10. messussa. Kaikki kuulolle tuolloin! Gospelryhmä kaipaa laulajia ja soittajia lisää, myös lasten musakerhoon mahtuu uusia laulajia. Tule vaikka vain tutustumiskäynnille!

Diakoniatyö järjestää Martinpäivien viikolla lauantaina 11.11. klo11-13 "DIAKONIA TUTUKSI"- tapahtuman srk-talolla. Tule kurkistamaan millaista diakoniatyö on täällä Marttilassa. Kahvipannu kuumana! P.S. Lapset saavat leipoa tuona isänpäivän aattona isille ja papoille pipareita. Tervetuloa!

KOSKEN TL SEURAKUNNAN JA MARTTILAN SEURAKUNNAN
YHDISTYMISNEUVOTTELUT KÄYNTIIN

Kosken Tl. ja Marttilan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Koskella torstaina 7.9. Kokoontuminen käynnisti seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.
Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niin ikään tuomiokapitulin nimeäminä Sastamalan kirkkoherra Ari Paavilainen ja Palvelevan Puhelimen toiminnanjohtaja Päivi Mäntylä.
Lisätietoja antaa ohjausryhmän puheenjohtaja Pertti Ruotsalo

Marttilan kirkko syksy.jpg