Aija Haapalainen, Marttilan kanttori
992017_181414_1.jpg

AJANKOHTAISKUULUMISIA SEURAKUNNASTA:

Sunnuntaina 10.9. klo 10 kirkossa kanttori Aija Haapalaisen virkaanasettaminen ja lastenohjaaja Kati Koskivainion ja suntio Tanja Savosen tehtäviinsa asettamisjuhla! Tule tutustumaan, ja kirkkokahveilla toivottamaan heidät tervetulleiksi!

Syyskauden kerhotoiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin. Päiväkerhot 3-5- vuotiaille toimivat kolmena päivänä viikossa ja perhekerho keskiviikkoaamuisin.
Terveys Tiistaissa laulettiin jo Aija Haapalaisen, säestämänä. Aija aloitti virassaan 14.8. ja puhkuu intoa musisoida kaiken ikäisten seurakuntalaisten kanssa. Luvassa on Laulutupaa, musakerhoa alakouluikäisille ja gospelmusiikkia kaikenikäisille.
Perinteisempää kirkkokuoro- ja eläkekuoroa voi harrastaa Kosken seurakunnassa kanttori Hannu Ilolan johdolla.
Tapahtumakalenterissa tarkempaa tietoa 14.9. alkavista musiikkiryhmistä ja muusta toiminnasta!
Pirteätä syksyä ja nähdään toiminnan parissa!

UUTISANKKA

Lehdistössä esillä ollut maininta seurakuntamme taloudesta sisälsi kuuluisan Uutis Ankan. Seurakunnallamme ei ole ongelmia ”juoksevien menojen maksamisessa”. Kirkko on korjattu sisältä ja ulkoa maalattu, katon tervausta valmistellaan.
Tervetuloa yli 250 vuotiaaseen kirkkoomme!

KOSKEN TL SEURAKUNNAN JA MARTTILAN SEURAKUNNAN
YHDISTYMISNEUVOTTELUT KÄYNTIIN

Kosken Tl. ja Marttilan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Koskella torstaina 7.9. Kokoontuminen käynnisti seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.
Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niin ikään tuomiokapitulin nimeäminä Sastamalan kirkkoherra Ari Paavilainen ja Palvelevan Puhelimen toiminnanjohtaja Päivi Mäntylä.
Lisätietoja antaa ohjausryhmän puheenjohtaja Pertti Ruotsalo

20046517_1620271221330881_8390862803425846464_n.jpg